Skip to main content

Què és BeMother?

BeMother és un projecte de la UAB, l’IMIM i el IISGM, dirigit pel doctor Òscar Vilarroya que compta amb un finançament de l’European Research Council (ERC) i la Fundació La Caixa.

En la nostra investigació, ens vam plantejar la hipòtesi que els canvis cerebrals morfològics relacionats amb l’embaràs poden conferir un avantatge adaptatiu per a la maternitat de diverses formes. Per exemple, facilitant la capacitat d’una mare per reconèixer les necessitats del seu nadó altament dependent, promovent el vincle mare-nadó i detectant fàcilment els estímuls socials que assenyalen possibles amenaces.

Actualment, també estem interessades en conèixer els canvis cerebrals que tenen lloc en mares no gestants en la seva transició a la maternitat.

Col·labora amb nosaltres!

Ens vols ajudar a conèixer com l’embaràs i la maternitat canvien el cervell? Si tens ganes de participar en un estudi científic, pots omplir el formulari i descobrir les diferents formes de col·laboració!

422

participants a l'estudi

115

ja han tingut el seu primer nadó

49

són mares no gestants

1424

sessions que portem realitzades

El projecte

BeMother ha utilitzat diversos mètodes per l’estudi. Mostres de saliva i orina per valorar les hormones entre altres mesures metabolòmiques, avaluacions clíniques i neuropsicològiques per avaluar aspectes diversos del cervell i relacionar-ho amb els trastorns mentals postpart i la ressonància magnètica per aconseguir imatges cerebrals de màxima resolució.

L’estudi consisteix en 5-6 sessions realitzades a les instal·lacions de la Fundació Pasqual Maragall i hem comptat amb moltíssimes participants!

Gràcies a totes!

Les nostres participants

Participar en un estudi científic com BeMother no costa gens i és molt gratificant! Entre tots, podem fer que la investigació avanci!

Nom TestimonialSubtitol

A BeMother han estat molt amables i s’han adaptat a les meves necessitats, participar ha estat molt senzill. Us animo a participar!

Nom TestimonialSubtitol

Ser mare és una experìencia al·lucinant, tinc molt interès en saber què passa dins el nostre cervell! Quines ganes de conèixer els resultats!

Nom TestimonialSubtitol

Publicacions recents

Dissemination

Entrevista a Camila Servin, guanyadora del concurs Tesi en 4 minuts

COM CANVIA EL CERVELL DE LA DONA DURANT L'EMBARÀS? Alumna del programa de doctorat en…
Dissemination

Camila Servin, guanyadora del concurs “Tesi en 4 minuts”

Camille Noé Servin, alumna del programa de doctorat en Psiquiatria i una de les nostres…
Dissemination

Podcast about maternity

"Changes in the brain, maternal instinct and a scientific field to explore" A podcast about…

Col·labora amb nosaltres

Ens vols ajudar a conèixer com l’embaràs i la maternitat canvien el cervell? Si tens ganes de participar en un estudi científic, pots omplir el formulari i descobrir les diferents formes de col·laboració!

Telèfon

630 044 897

    Enviar Missatge