Skip to main content
Mila Markovic

Mila Markovic

Research Assistant
Universitat Autònoma de Barcelona

La Mila va obtenir el títol de llicenciada en Psicologia a la Universitat de Barcelona (UB) el 2011 i el Màster oficial en Recerca aplicada a les ciències de la salut a la Universitat Autònoma de Barcelona el 2013.

El seu interès per la psicologia clínica l’ha portat a seguir estudis de postgrau en intervenció breu i estratègica i en teràpia de parella, tots dos a la Universitat de Girona el 2016.

Posteriorment, el 2018, va cursar un màster en Neuropsicologia i Neurologia del Comportament a la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​realitzant una Descripció del perfil cognitiu en la malaltia de Parkinson com a tesi i un postgrau en Neuropsicologia i Neurologia del Comportament Infantil a la Universitat Autònoma de Barcelona. el 2020. Des de 2016 participa en diferents unitats de recerca de l’Institut de Recerca Mèdica de l’Hospital del Mar (IMIM).

Actualment, col·labora com a membre de l’equip de sessions experimentals en el projecte Be Mother, que investiga els canvis cerebrals hormonals, neuropsicològics i estructurals que es produeixen durant l’embaràs i duren durant el postpart. També imparteix cursos de formació específics en estimulació cognitiva dirigits a adults amb diversitat funcional (Associació de Capacitat Intel·lectual SOS) organitzats per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i treballa com a neuropsicòloga en consulta privada.